Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12012 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ricco napisał:
a prosze Ulv72 opisz jakie i ile były propozycje organizowanych spotkań ile osób sie deklarowalo ile przyszlo chodzi o ten rok .
jak wiadomo jestescie chyba z gabryelem najczestrzymi organizatorami czy prponujacymi ,takie zorganizowane spotkania włącznie z nauką jęz. norweskiego

Co ty z tym norweskim Ricco!!!!! Co Twoj post to wspominasz o tym ze kiedys tam objasniales zasady!!! Jestes nie dlugo tutaj wiec nie wiesz ale lekcje odbywaja sie u mnie w domu z mojej inicjatywy. Wielokrotnie proponowalem na tym forum spotkania ale zawsze sie znajdzie ktos madrzejszy i wiedzacy wszystko lepiej. Nie pamietam kto ale zorganizowal paint ball na ktory nie poszedlem z przyczyn nie zaleznych odemnie(praca).Takze nietylko stara gwardia sie udziela!!! A dlaczego imprezki??? Bo jestesmy dorosli i wypicie drinka to nie przestepstwo a w warcaby nie wszyscy lubia grac::::::::::
W lutym czy w marcu posty czytaly setki nas a teraz czytaja juz tysiace wiec dopowiedz sobie dlaczego ciezko cos bylo zorganizowac wczesniej!!!!! Ricco nie staraj sie blyszczec zabardzo bo oslepisz nas do konca!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
jestem od niedawna i rzadko sei odzywam .
he! ! widzialem kiedys wlasnie organizowaną nauke Norweskiego ! wspominam dlatego norweski. wiec w czym problem >? stweirdzam fakt ze imprezki sa za rzadko ! wiec trzeba cos innego co pozwalalo byspotykać sie czesciej. co sie odezwe to kloda !a na kropowkach jestem średnio co drugi dzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ricco napisał:
jestem od niedawna i rzadko sei odzywam .
he! ! widzialem kiedys wlasnie organizowaną nauke Norweskiego ! wspominam dlatego norweski. wiec w czym problem >? stweirdzam fakt ze imprezki sa za rzadko ! wiec trzeba cos innego co pozwalalo byspotykać sie czesciej. co sie odezwe to kloda !a na kropowkach jestem średnio co drugi dzień

A czemuz to na kroplowkach jedziesz chlopie?Czyzby nagminne zatrucia po tej polskiej kuchni Twojego wykonania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ricco to nie jest zlosliwe co piszeteraz ale naprawde masz jakis dziwny styl ciezko zrozumiec czy masz pretensje do nas czy do kogos innego czy masz wogole pretensje. Czytalem watek z kucharzem i naprawde nie moglem zrozumiec do konca o co chodzi.Raz probujesz byc miluski jak mis uszatek a drugi raz odwrotnie.Czytalem Twoje posty wczesniejsze i byles pomocny naprawde.Niechce mi sie wracac ale dobrze pamietam jak ze szczegolami doradzales komus gdzie ma sie udac szukajac pracy !
To ze gadka tutaj schodzi na inny temat po wyczerpaniu watku to normalne i dlatego to forum zyje w odroznieniu od innych!!!!Forum jest mlode nawet bardzo mlode bym powiedzial i trzeba czasu aby zorganizowanie wyjscia do teatru naprzyklad byly w gronie 20 osobowej a nie 4!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jeśli ktoś chce miec takie wypady rzedu20-40 osob niech się zapisze do klubu seniora Tam często i gesto takie wypady się organizuje W tego typu sprawach(lubia mnie,nie lubia )jest pole do dzialania dla mdpsycholog,ale coś ostatnio nas zaniedbuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
Jeśli ktoś chce miec takie wypady rzedu20-40 osob niech się zapisze do klubu seniora Tam często i gesto takie wypady się organizuje W tego typu sprawach(lubia mnie,nie lubia )jest pole do dzialania dla mdpsycholog,ale coś ostatnio nas zaniedbuje

No tak! Retier ma racje troszke a moze wycieczka do Lichenia po przewodnictwem naszej pani psyholog zgromadzi cale forum szybciej niz wypad do teatru!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:

To ja,ja sie zapisze!
Moze wtedy -Retier1-w koncu stwierdzisz ,ze jestem w odpowiednim miejscu dla siebie i zachowuje sie adekwatnie do mojego wieku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
retier1 napisał:

No tak! Retier ma racje troszke a moze wycieczka do Lichenia po przewodnictwem naszej pani psyholog zgromadzi cale forum szybciej niz wypad do teatru!!!!

Licheń?? to i ja mogę też zostać tym przewodnikiem o ile mdpsycholog na to pozwoli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:

To ja,ja sie zapisze!
Moze wtedy -Retier1-w koncu stwierdzisz ,ze jestem w odpowiednim miejscu dla siebie i zachowuje sie adekwatnie do mojego wieku
Prędzej ja księdzem zostane jak ty pojedziesz z mdpsycholog na jakąkolwiek pielgrzymkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
retier1 napisał:

To ja,ja sie zapisze!
Prędzej ja księdzem zostane jak ty pojedziesz z mdpsycholog na jakąkolwiek pielgrzymkę

Coz za roztargnienie,to juz tak z racji wieku czy jak?
Ja mowie o klubie seniora Retier1
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok